Üzletünk

Üzletünk 2006 augusztusában nyílt meg, a belvárosnak egy messziről érkezők számára is könnyen megközelíthető pontján.

A kereskedés az országban egyedülállóan, a hivatalos nemzetközi Harley-Davidson® standardnek megfelelően épült, és berendezett.
Nagy méretű 400 négyzetméteres eladóterünkben minden kedves látogatónk megtalálhatja a számára érdekes terméket, hiszen óriási készletünkben a vadonatúj modellek mellett, széles választékát kínáljuk a motoros extráknak, kiegészítőknek, ruházatnak.

Ízelítőül néhány Harley®-s termék a palettáról melyhez már most raktárról, vagy (hamarosan nyíló) webáruházukból - akár postai utánvétellel is - hozzájuthatsz.

 

Női-férfi fehérnemű, zokni, rövidnadrág, farmer ruházat, textil és bőr kabátok, hawai kollekció, törölközők, gyermek ruhák és játékok, ékszerek, karórák, övek-övcsatok, pénztárcák, kávé, karácsonyfadíszek, kesztyűk, sapkák, kutyapóráz és játékok...

A fent felsoroltak mellett jól összeválogatott készlettel rendelkezünk alkatrészekből is, hogy jól felszerelt szervizünkben motorodat haladéktalanul megjavíthassuk, miközben kellemesen töltheted idődet az udvarban működő mexikói étteremben.

 

 

Fel!