Szervizünk


Harley-Davidson Goldrex motor szervíz
 

Szervizelés……mindenhol egyforma nemde? Bárki megtudja csinálni egy 5 kilós kalapáccsal.

TÉVEDÉS!

Mi teszi a mi szerviz szolgáltatásunkat különlegessé és miért is kellene ránk bíznod szeretett Harley®-dat?

Íme a legfontosabb okok:
 

  1. Csapatunk gyárilag képzett. Motorod idősnek nézhet ki, ám a felszín alatt tömve van technológiával.
  2. A Harley-Davidson 4 millió euróból épült képző kozpontjában tartjuk naprakészen a tudásunkat.
  3. A legfrissebb számítógép alapú diagnosztikai eszközökkel rendelkezünk, mellyel időt és pénzt takarítunk meg neked.
  4. Több, mint 20.000 eurót költöttünk H-D specifikus célszerszámokra, hogy motorod biztosan ne sérüljön és a munka hatékonyan legyen elvégezve.
  5. Dolgozóink közvetlen kapcsolatban állnak a Harley-Davidson Motor Company mérnökeivel és a gyárral, ahol a motorodat készítették.
  6. Motorod általában többet ér így abban az esetben, ha be szeretnéd számíttatni.
  7. Csak és kizárólag gyárilag jóváhagyott és tesztelt Eredeti Motor Alkatrészeket használunk, hogy megőrizzük Harley-d gyári állapotát.
  8. Motorodat automatikusan ellenőrizzük, azzal a céllal, hogy a gyár adott-e ki rá bárminemű fejlesztést, esetleg biztonsági visszahívást.

 

Ha azelőtt még soha nem vetted igénybe szolgáltatásainkat, akkor most valószínűleg kellemes meglepetés ért. Minden évben elküldjük csapatunkat a Harley-Davidson® gyár által rendezett technikai képzéseire, azért, hogy szakembereink biztosan naprakészek legyenek a legfrissebb technológiák elsajátításában. 

Mindennek a tetejébe, rendszeresen a legeslegújabb speciálisszerszámokba invesztálunk, hogy Harley®.-d rendszeres karbantartását vagy speciális tuningolását gond nélkül elvégezhessük.
De ez még nem minden – tisztában vagyunk vele, hogy vásárlóink elvárása nagyon magas, éppen ezért szerelőink különös figyelmet fordítanak arra, hogy ezt a fajta figyelmet te is megkapd. Mint motorosok, osztozunk a motorod iránti szenvedélyedben, és gondoskodásban.
Röviden, tapasztalataink és szaktudásunk biztosíthat téged arról, hogy te is és motorod is jó kezekben vagytok.

Szerviz intervallumok
 

Harley-Davidson általános szerviz intervallumok a következők:

·         1600 km

·         8000 km

·         Ezt követően 8000 kilométerenként

A fent megadott futásteljesítmények között is szívesen látunk éves szervízre, hogy ellenőrizhesd, mi ajánlott motorod karbantartására, vedd fel a kapcsolatot Aftersalescsapatunkkal a +36 42 40-1903-as telefonszámon, vagy a nyiregyhaza@harley-davidson.hue-mail címen.

 

TELJESÍTMÉNY NÖVELÉS
 

Minden motor más és más, hívj minket a 42/401-903-as telefonszámon, és elkészítjük neked és motorodnak személyre szabott téli ajánlatunkat

·         1. szint: "Egyszerűen beépíthető fejlesztést szeretnék, ami jobbá teszi motorom teljesítményét, megjelenését és hangját.” 

·         2. szint: Nyomaték - “Azonnali tolóerőt szeretnék mind a cirkáláshoz, mind az országúti sebességhez.”  Erő - “Azt akarom érezni, hogy az erő az alapjárattól a maximális fordulatszámig repít.”

·         3. szint: “Azonnali, mindenre elég teljesítményt akarok. A nagyobb jobb.

·         4. szint: “Keményen motorozok, és az abszolút legjobb teljesítmény-növelést szeretném. Próbáljuk ki, én benne vagyok!”

 

TÉLI TÁROLÁS
 

Még egy szörnyetegnek is kell egy szépítő álom

Csak 10.000 Ft/hó és mi fűtött raktárunkban gondoskodunk motorod tárolásáról a téli hónapokban.

Motorkerékpárod téli elszállásolása többé nem jelenthet gondot, márkakereskedésünk készséggel leveszi a terhet válladról és gondoskodik a tárolással, illetve karbantartással kapcsolatos munkálatokról.

·         Műszaki érvényesség: Szolgáltatásunk részeként ellenőrizzük a motorod műszaki érvényességét, szükség esetén levizsgáztatjuk.

·         Mosás: Motorodat lemossuk, és a fényezés kisebb sérüléseit átpolírozzuk. A bőrtáskákat, bőrüléseket speciális bőrápolóval lekenjük.

·         Akkumulátor: Az akkumulátort leteszteljük, és csepptöltővel folyamatosan karbantartjuk. A tárolás alatti extrázásokat, karbantartási munkákat kedvezménnyel végezzük.

·         H-D® riasztó elemeinek cseréje:  INGYEN kicseréljük riasztód elemeit. of  charge this winter – nézz be hozzánk!

·         Kiegészítők: Vásárolj legalább 3 Eredeti H-D® kiegészítőt, és mi 15%-os kedvezményben részesítünk.

·         Boom! Audio: 15% kedvezmény a Boom!™ Audio termékekre minden modell esetében. 

·         Személyre szabott lehetőségekről érdeklődj munkatársunknál!

Mi más van még a garázsodban?
 

Más gyártmányú motorokon is végzünk olaj- és szűrőcserét. Részletekért hívj minket most a 42/401-903-as telefonszámon! 

Fel!