Hírek

Nagyon küzdősportos cirkáló

Nagyon küzdősportos cirkáló

Hiába ez a hivatalos besorolása, meg tudjuk érteni azt, aki igencsak berzenkedik akkor, mikor azt hallja, hogy a Low Rider S a cirkáló kategória tagja a Harley-Davidsonok között.

Low Rider S teszt

Low Rider S teszt

Ne túrázni menj, inkább állatkodni!

Harley-Davidson Low Rider S - 2020

VALÓSÍTSD MEG ÁLMAID MOST OTTHONRÓL! ÚJ NYÁRI AKCIÓINK MEGÉRKEZTEK!

VALÓSÍTSD MEG ÁLMAID MOST OTTHONRÓL! ÚJ NYÁRI AKCIÓINK MEGÉRKEZTEK!

Maradj Otthon Szolgáltatás:

Most otthonról könnyedén megrendelheted vadonatúj motorod. Nincs szükség személyes megjelenésre, mindent a rendeléstől a forgalomba helyezésen át a motor szállításának megszervezéséig elintézzük online vagy telefonos egyeztetés alapján. A motorokat fertőtlenítve, az ország bármely területére igény szerint szállítjuk ki.

Óvintézkedések, biztonságos

Óvintézkedések, biztonságos "maradj otthon" Harley-Davidson Hozd és Vidd, online szolgáltatások

Márkaszervizünk számára kiemelten fontos az ügyfeleink és kollégáink biztonsága, ezért a fertőzések elkerülése érdekében teljes mértékben betartjuk a hatóságok vonatkozó előírásait és ajánlásait, emellett szigorú higiénés szabályokat léptettünk életbe, amelyekről az alábbiakban nyújtunk tájékoztatást. 

Naprakész nosztalgia

Naprakész nosztalgia

A Low Rider az 1970-es évek vége – pontosan 1977 – óta szerepel a Harley-Davidson modellpalettáján, s azóta is az egyik legnépszerűbb modell.

LESZ EGY HARLEY-M! MOST!

LESZ EGY HARLEY-M! MOST!

Vissza nem térő szezonnyitó akcióval várunk minden kedves érdeklődőt!

Új, 30. évfordulós Fat Boy®

Új, 30. évfordulós Fat Boy®

A Harley-Davidson egy ikon előtt hajt fejet a 30. évfordulós Fat Boy® modellel. A sötét tónusú fényezéssel és bronz kiemelésekkel ellátott, koromfekete Milwaukee-Eight® 114 motorblokkal felszerelt 30. évfordulós Fat Boy modellből mindössze 2500 példány készül, a sorszámokat pedig a modellek üzemanyagtartály-konzoljára szerelt táblán jelenítik meg. 

Teljesítmény és technológia

Teljesítmény és technológia

A Harley-Davidson® CVO Road Glide® a Harley Custom Vehicle Operations™ programja limitált gyártású, szuper prémium minőségű motorkerékpárjai 2020-as portfoliójának évközbeni befutója.

VILÁGÚTLEVÉL A SZABADSÁGHOZ

VILÁGÚTLEVÉL A SZABADSÁGHOZ

 

Jogosítványodat 2019. május1-e és december 31-e között szerezted? Tervben van, hogy mostanában vásárolsz egy új Harley-Davidson motorkerékpárt?

FaakerSee – az európai „Harleywood”

FaakerSee – az európai „Harleywood”

Egy vérbeli motorosnak legalább egyszer az életben mindenképpen el kell(ene) mennie az ausztriai Faaker See-hez – a Faaki-tóhoz – az Európai Motoros Hétre (European Bike Week). Az amerikai Sturgis-ben tartott híres Harley-Davidson-os motoros találkozó (Sturgis Motorcycle Rally) után ez a második legnagyobb ilyen esemény a világon – s ráadásul itt van „a szomszédban”.

Harley-Davidson FXDR 114 teszt

Harley-Davidson FXDR 114 teszt

Őszinte, nyers amerikai erő: Harley-Davidson FXDR 114 teszt

Ez volt a 100. dealer meeting

Ez volt a 100. dealer meeting

Rendhagyó módon a cég székhelyén, Milwaukee-ban rendezték meg 2019. augusztus 17. és 23. között az idei kereskedői találkozót. Minden tizedik modellév tiszteletére szokták itt tartani ezt az eseményt, így a következőre – a 2023-as, 120. modellév jegyében – 2022-ben kerülhetett volna sor. Csakhogy az idei volt a 100. dealer meeting, így erre az évfordulóra tekintettel kivételt tettek.
Fel!