Óvintézkedések, biztonságos "maradj otthon" Harley-Davidson Hozd és Vidd, online szolgáltatások

  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Óvintézkedések, biztonságos "maradj otthon" Harley-Davidson Hozd és Vidd, online szolgáltatások

Óvintézkedések, biztonságos "maradj otthon" Harley-Davidson Hozd és Vidd, online szolgáltatások

 

Márkaszervizünk számára kiemelten fontos az ügyfeleink és kollégáink biztonsága, ezért a fertőzések elkerülése érdekében teljes mértékben betartjuk a hatóságok vonatkozó előírásait és ajánlásait, emellett szigorú higiénés szabályokat léptettünk életbe, amelyekről az alábbiakban nyújtunk tájékoztatást.

  • Mellőzzük a kézfogást a vírus terjedésének megakadályozása érdekében, helyette kedves mosollyal üdvözöljük ügyfeleinket, valamint kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítunk számukra.
  • Az érintkezési felületeket (pl. munkafelvételi asztalok, bútorok, mellékhelyiségek) napjában többször fertőtlenítjük.
  • Márkaszervizünk dolgozói eldobható védőkesztyűben dolgoznak, majd a szervizelést követően fertőtlenítik a motorkerékpár kritikus részeit.
  • Rendszeres és kötelező kézmosási szabályokat rendeltünk el.
  • Naponta többször szellőztetjük zárt tereinket.

Felhívnánk figyelmeteket új "maradj otthon" biztonságos Harley-Davidson Hozd és Vidd szolgáltatásunkra melynek segítségével otthonodból NEM kimozdulva készülhetsz fel a motoros szezonra.

A szolgáltatás keretében járművedet az előre egyeztetett helyen és időben átvesszük, majd a javítást követően házhoz szállítjuk, ezzel az érintkezések számát minimálisra csökkentve.

Márkaszervizünk maximálisan elkötelezett a járvány lassítása és mielőbbi leküzdése iránt, ezért kérjük , hogy a személyes találkozások számának csökkentése érdekében részesítsétek előnyben biztonságos, online szolgáltatásainkat, webshopunkat.

Online áruházunk készlete folyamatosan frissül melyről az alábbi linken

akciós termékeinkről pedig itt tájékozódhattok.

Időpontfoglaláshoz használd Online Szerviz Időpontfoglalási lehetőségünket!

Fel!