A Street Bob, az nagyon megy, de…

Sokáig a Sportsterek vitték a prímet – például a Forty-Eight –, de ebben az évben a Softailek közül a Street Bob „előzött”, így nálunk most ez a legnépszerűbb modell. Május végéig azonban a Sportsterek – például a szintén nagyon kedvelt Ironok – még visszaelőzhetnek…

Május végéig fut tehát Sportster-akciónk, így nem árt igyekezni! Annál is inkább, mivel az igen sikeres Street Bob ebben a modellévben már csak igen korlátozott számban rendelhető – hamarosan csak a 2020-as modellekhez lehet hozzájutni.

Örülünk, hogy jelenleg egy CVO Screamin’ Eagle Limited is látható nálunk. Erőforrása ugyan a „régi” – az elképesztő 117 köbinches Milwaukee-Eight Twin Cooled motorblokk, amely csak a CVO-modellekhez rendelhető –, azonban idén akategóriájában is a legjobbnak számító, szemet gyönyörködtető a fényezése. Magnetic Grey Fade (szürke), Auburn Sunglo & Black Hole With Rich Bourbon (barna-fekete), valamint Magnetic Grey & Wineberry With Red Pepper (szürke-vörös) fényezéssel gyártják, s ez utóbbival – talán ez a legszebb – van nálunk egy példány. Szintén gyönyörű a fekete blokk, ami a CVO-szegmensben tavaly a Street Glide-on jelent meg először. Az idei CVO Screamin’ Eagle Limiteden új a Boom Box GTS infotainment-rendszer is, s minden földi jóval ellátták, amire csak egy vérbeli túramotorosnak szüksége lehet.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megérkezett
a legújabb
kollekció
Irány a webshop
legujabb kollekció kép